E115 – Verdensmål i Hverdagsliv

E115 – Verdensmål i Hverdagsliv

I dagens afsnit er Anette Buus Rosholm gæst!

Anette er forperson i foreningen Verdensmål i Hverdagsliv, der arbejder med at gøre FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, til en håndgribelig størrelse i hverdagen.

I podcasten snakker vi om, hvordan kooperativer og andelsbevægelser i vores fødevareproduktion, kan understøtte de forandringer der skal til, for at skabe en bæredygtig verden. Derudover taler vi også om, hvordan man skaber forandringer på både lokalt niveau og helt privat, for at få flere til at vælge bl.a. grønnere mad og mere bæredygtig adfærd.

Vi diskuterer yderligere Andelsgaarde, Den Bæredygtige Stat, flere af foreningens aktiviteter, at få sin familie til at spise vegansk, at skabe forandringer på kommunalt niveau, en bedre fremtid for de fremtidige generationer og meget mere.

Verdensmål i Hverdagsliv online