Støt podcasten!

Donation:

Støt på 10er

Vil du gerne støtte podcastet, hver gang der udgives et nyt afsnit? Med jeres støtte, kan vi lave endnu bedre lyd, få endnu flere spændende gæster ind og gøre noget ekstra, for at dele det grønne budskab!

Plantetinget kører også ofte konkurrencer, hvor vi trækker lod mellem alle dem der støtter på 10er!

Du støtter på knappen eller på plantetinget.10er.app

Du er også velkommen til at støtte på Mobilepay på 61333368. Eller du kan støtte via bankoverførsel på reg. 3409 konto 12497385. Skriv gerne “Plantetinget” i din overførsel.

Jf. § 3 i Indsamlingsloven, skal regnskabet for indsamlingen fremgå af hjemmesiden. Den kan du finde her.

Partnerskaber:

Plantetinget har indgået rabataftaler med nogle grønne samarbejdspartnere! Du kan derfor støtte os, gennem vores aftaler!

By Hansens producerer sunde snacks, af gode, rene råvarer. De har en vision om at revolutionere markedet og udbrede budskabet om, at slik sagtens kan være fyldt med sunde, nærende og naturlige ingredienser, uden at de behøver at smage hverken fornuftigt eller kedeligt. Du kan spare 10% på deres webshop med koden PLANTETINGET10

DRYK laver plantedrikke af høj kvalitet, som de sælger på månedligt abonnement. Produkterne er sunde for dig, sunde for kloden og understøtter den grønne omstilling. Plantetinget har et samarbejde med DRYK, hvor du kan signe up til deres nyhedsmail, støtte Plantetinget og få tilbud sendt i din indbox på dette LINK.

Lydgear er dansk distributør af House of Marley, der producerer højttalere og hovedtelefoner af bæredygtige materialer og som bidrager til genskovning. Produkterne er lækkert design og har tårnhøj lydkvalitet – så du kan lytte til Plantetinget på den bedste vis! Du kan spare 10% på alle ikke-nedsatte produkter hos Lydgear, når du bruger rabatkoden ‘plantetinget’ i checkout-kassen.

GRIM er grimme, økologiske, danske frugter og grøntsager leveret lige til døren! De aftager alle de frugter og grøntsager, der ikke er pæne nok til landmændendes eller supermarkedernes standarder. Dem sælger de så i kasser, så du kan bekæmpe madspild og gå på opdagelse i sæsonens frugt og grønt! Du kan spare 20% på din første kasse når du bruger koden ‘PLANTETINGET‘ i checkout! Gå til GRIM her!

Simon Holst laver fotte plakater af høj kvalitet til hjemmet, med frugt, grønt, svampe, planter og tips om bæredygtig, ansvarlig livsstil. Du kan spare 15% på plakater fra Simon Holst, hvis du bruger rabatkoden ‘plantetinget’ på hans hjemmeside.

GREENOS er det bedste onlinesupermarked, når du skal købe veganske varer og snacks! Bruger du koden ‘plantetinget‘ i kassen, får du 10% rabat på alle ikke-nedsatte varer! Gå til GREENOS her!