E114 – Plantebaserede Bøger med Kristina Hoffmann og Sophie’s Choicest

E114 – Plantebaserede Bøger med Kristina Hoffmann og Sophie’s Choicest

I dette afsnit af podcasen er Sofie Birkelyng-Larsen og Kristina Hoffmann gæster!

Både Sofie og Kristina er kendte grønne instagram-influencere, som begge har lavet de nyeste skud på stammen, inden for plantebaserede livsstils- og kogebøger, henholdsvis Kristinas ‘Spis Plantebaseret’ og Sofies ‘Mit Glutenfrie Plantekøkken’.

I podcasten snakker vi om processen i at skrive en bog og hvordan disse to nye bøger bidrager til den grønne mad- og livsstilslitteratur. Derudover taler vi også om livet som både influencer og blogger, samt de typiske udfordringer deres følgere møder i den plantebaserede kost. Vi diskuterer også de nye kostråd, livet som vegansk mor, at læse til klinisk diætist, gluten, vaneændringer og meget mere.

Kristina Hoffmann Online

Kristina Hoffmann på Instagram

Sophie’s Choicest Online

Sophie’s Choicest på Instagram