Om Plantetinget

Plantetinget oplyser borgerne om planter.

Plantetinget Podcast er Danmarks førende podcast om plantebaseret livsstil. Podcasten udkommer et par gange månedligt. Plantetinget er en del af Dansk Vegetarisk Forening.

Plantetinget blev etableret i Februar, 2017 af Nicklas Kingo og Casper Christiansen. Fra Juli 2018, har Plantetinget været drevet af Casper. Vi etablerede Plantetinget, da vi var tilskuere til en udvikling, hvor bæredygtighed, miljø, etik, vegetarisk og vegansk mad var tiltagende. Derfor mente vi, at det ville være på sin plads at etablere et medie, hvor både vi og interesserede kunne gå på opdagelse i denne tendens.

I Plantetinget diskuterer vi derfor primært mad, samfund, sundhed og kultur. Vi vil gerne byde lytterne på en rejse ind i vores univers, hvor vi gennem godt humør, fængende historier og en lille smule selvironi, kan inspirere dig til at leve mere grønt og bevidst.

Gennem interviews og samtaler med  vores gæster, diskuterer vi nysgerrigt og åbent de implikationer en plantebaseret livsstil medfører for individet, samfundet og verden.

Vil du gerne i kontakt med os, er du velkommen til at skrive privat til os på info@plantetinget.dk eller på Plantetingets Facebook