Hvad sker der egentlig bag kulisserne, når Danmarks professionelle køkkener skal gøres grønnere?
I dag har Plantetinget besøg af Benjamin Larsen og Søren Kyed fra Dansk Cater, der er en af Danmarks største fødevaregrossister.
Vi taler om alt fra konvenience-løsninger og for store æbler til, hvordan man får grøntsager til at smage rigtig lækkert – samt hvorfor det er vigtigt at tænke både dansk og økologisk, når man sammensætter menuer.
Hør om Dansk Caters syn på fremtidens råvarer, de forvirrende sæsoner og den grønne udvikling i køkkenerne. Vi afslører også hvilken vare de sælger allermest af, og hvorfor den kun findes i en økologisk variant…
Til sidst har vi en lille udfordring, som vi håber, at Plantetingets fantastiske lyttere vil være med på.
– Clara & Alexander
P.S. Vi kunne desværre ikke helt undgå larmen fra en uanmeldt boremaskine, som kan høres i baggrunden i starten af afsnittet.