E139 – Nye værter + er fremtiden plantebaseret?

E139 – Nye værter + er fremtiden plantebaseret?

I dette afsnit er Alexander Kinnunen og Clara Drenck gæster – og kommende værter!

Alexander er selvstændig, løber maratoner i naturen overalt i verden og elsker at spise plantebaseret pizza og vafler med is. Clara er projektleder i Dansk Vegetarisk Forening, dyrker yoga og kickboksning og elsker at prøve nye opskrifter af i køkkenet. Alex og Clara er tætte venner og lever begge 100% plantebaseret. 

Som værter på Plantetinget håber de at bidrage til at gøre rejsen mod en mere plantebaseret livsstil nemmere og sjovere. 

I dagens episode fortæller Clara og Alexander om det nye format, om formålet med de kommende afsnit og om hvorfor de mener, at der er behov for mere inspiration og hjælp til spirende plantespisere til at spise grønnere.

Lyt med og lær dine nye værter lidt bedre at kende. Og hør om vores tanker om den plantebaserede fremtid 🌱