E136 – Nødder og Frø med Tobias Schmidt Hansen

E136 – Nødder og Frø med Tobias Schmidt Hansen

I dette afsnit er Tobias Schmidt Hansen gæst.

Tobias er læge og netop ude med en ny udgivelse, der dykker ned i sundhedsfordelene ved at spise flere frø, nødder og kerner i hverdagen.

Ifølge Tobias er der en lang række særlige gevinster ved at inkludere disse i kosten og har ifølge litteraturen som han har gennemgået, en lang række sundhedsfremmende effekter. De kan ikke bare forebygge millioner af dødsfald på verdensplan, men er også meget nemme at inkludere i hverdagen, hvilket vi kommer nærmere ind på i podcasten.

Vi taler kort om bogen Den Plantebaserede Kost og får os ellers en god snak om en lang række af de nødder og frø der præsenteres i bogen Nødder og Frø, og diskuterer de mest interessante egenskaber ved denne type plantemad.

Køb Nødder og Frø – Sundhed i en håndfuld

Tobias på Instagram