E128 – Vegansk Mad i Børneinstitutioner

E128 – Vegansk Mad i Børneinstitutioner

I dette afsnit af podcasten er Julie Lovin gæst!

Julie blev fanget i mediernes søgelys, da hun udtrykte sin frustration over, at hendes datters daginstitution oplyste, at de ikke længere ville servere vegansk for datteren i vuggestuen, fordi Fødevarestyrelsen ikke anbefalede det – vel at mærke efter at have fået vegansk mad i et år, i selv samme institution.

I podcasten hører vi om Julies rejse med vegansk kost, og hvordan en bedre sundhedstilstand og et ønske om ikke at skade dyr, endte med at blive et valg for hende selv og senere hendes barn. Vi snakker også om hvordan det føles at komme på forsiden af B.T., samt på landsdækkende TV i bedste sendetid, og befinde sig i en storm af henvendelser – positive som negative.

Vi diskuterer også Julies tidligere arbejde for madvirksomheden Frokost.dk og Able, og hvordan transformationen af en virksomhed mod mere plantebaseret mad, medførte en række udfordringer.

Derudover vender vi vitaminer, vegansk argumentation, kliniske diætister, mødregrupper, Københavns Kommune, sårbarhed, at danne nye vaner, et holistisk arbejdsliv og meget mere.

Julies Instagram

Julie Online