E111 – Plantebaserede Måltidskasser med Gaia

E111 – Plantebaserede Måltidskasser med Gaia

I dagens afsnit, er Andreas og Asger fra Gaia Madservice, gæster!

Gaia er en iværksættervirksomhed med fuld fart på, der laver plantebaserede færdigretter. I podcasten hører vi historien om virksomheden fra start til nu, fra at lave mad til de lokale i den lille jyske by Uldum, til at sende måltidskasser med færdigretter til hele Danmark.

Vi diskuterer de op- og nedture man oplever som nystartet virksomhed, og hvordan et luksusproblem som eksplosiv efterspørgsel, udfordrede skaleringen af både produktion og distribution, for de to unge iværksættere. Vi snakker derudover også work/life-balance, emballage, jule-krise, fundraising, markedsføring og til sidst får vi en rabatkode til Gaia Madservice 🙂

Gaia Madservice online

Gaia Madservice på Facebook