E99 – Mindre Plastik i Verden

E99 – Mindre Plastik i Verden

I denne episode er Heidi Von Bülow gæst!

Heidi er stifter af virksomheden Maistic, der laver plastikfrie alternativer.

I podcasten hører vi om en lang række af de tiltagende plastikproblematikker, som Heidi og hendes mand for fem år siden, satte sig for at løse. De etablerede derfor en virksomhed, der kunne tilbyde forbrugerne plastikfrie alternativer til bl.a. poser, karklude, skuresvampe og meget mere.

For ifølge Heidi er plastik i naturen, særligt mikroplast, et seriøst problem for både miljøet, dyrene og vores fødevareproduktion. Kompostérbare og bionedbrydelige produkter er derfor det pragmatiske alternativ, som Maistic stiller til rådighed. Vi bliver i løbet af samtalen klogere på en lang række begreber, studier, samt tilstandende i Danmark i forhold til resten af verden.

Derudover diskuterer vi Danmarks Grønne Fremtidsfond, plastikvirksomhedernes ansvar, affaldshåndtering, forbrugervaner, plastiklobbyens kampagner og meget mere.

Maistic Online

Maistic på Facebook

Maistic på Instagram