E98 – Plantebaseret børneernæring med Mia Sommer og Maria Felding

E98 – Plantebaseret børneernæring med Mia Sommer og Maria Felding

I dette afsnit af podcasten er Maria Felding og Mia Sommer gæster.

Maria Felding er klinisk diætist og forfatter. Mia Sommer er kogebogsforfatter og kampagneleder i Veganerudfordringen.

I podcasten diskuterer vi bogen Grønne Spirer, der som den første egentlige danske ernæringsfaglige bog om plantebaseret kost til gravide, ammende, spæd- og småbørn, har været en vigtig ressource for mange forældre. Vi snakker om hvad bogen har betydet for danske veganere og vegetarer, samt hvilke overordnede anbefalinger der præsenteres i bogen.

Derudover vender vi også B12 vitaminet og dets vigtighed for plantespisere, samt både pressens, myndighedernes og NGO’ers håndtering af veganske forældre og børn. Vi hører også om en række praktiske erfaringer med veganske børn, hvordan man bl.a. kan håndtere amning og kræsenhed, vi får tips til sunde opskrifter og meget mere.

Maria Felding online

Maria Felding på Instagram

Mia Sommer online

Mia Sommer på Instagram

Køb Grønne Spirer