E84 – Digitalt Nomadeliv og Havforurening

E84 – Digitalt Nomadeliv og Havforurening

I dette afsnit af Plantetinget, har Kristian Sorgenfri slået vejen forbi.

Kristian arbejder i shippingsektoren, arbejder uafhængigt af geografisk lokation som digital nomade, samt er ambassadør for NGO’en 4Ocean, der samler affald i verdenshavene.

I podcasten får vi historien om, hvordan Kristians hektiske baggrund i Mærsk, medførte en række refleksioner om det gode arbejdsliv, ego og penge. I stedet for et karriereræs med spidse albuer, fik Kristian lysten til at sætte et mere positivt aftryk, samt frigøre sig fra samfundets forventninger og tøjler.

Vi hører også om, hvordan en lille idé om at samle lidt affald omkring Søerne i København, 3 dage senere blev til 300 frivillige og en bred mediedækning i pressen. Vi snakker plastikforurening i havene, mikroplastik og infrastrukturelle udfordringer omkring affald i den 3. verden.

Derudover diskuterer vi også plantebaseret kost, og hvilke konsekvenser en grønnere hverdag havde, for Kristians liv. Vi snakker yderligere mindfulness, personlig udvikling, bæredygtighed i shippingsektoren, hvordan man bliver en digital nomade og meget mere.

Kristian på Instagram