E125 – Plantebranchen

E125 – Plantebranchen

I dette afsnit er Frederik Madsen gæst!

Frederik er advokat og sekretariatschef i Plantebranchen, brancheforeningen for plantebaserede fødevarer.

I podcasten hører vi om Frederiks mangeårige arbejde med særligt margarine, og hvordan margarinen som plantebaseret alternativ til smør, har medført en række kampe for ligestilling i lovgivningen mellem de to.

I 2019 blev Plantebranchen etableret og fik hurtigt samlet en lang række plantebaserede virksomheder under sin fane. Vi hører her om de vigtigste udfordringer for plantebaserede fødevarer i dag og de markedsvilkår, der fortsat er under forhandling på både nationalt og EU-niveau.

Derudover diskuterer vi landbrugssektoren, dyrkning af plantebaserede afgrøder, væksten i den plantebaserede fødevarebranche, EU-kampagner og meget mere.

Plantebranchen Online

Plantebranchen på Facebook

Plantebranchen på LinkedIn