E67 – Rawfood, 42Raw og DKBN

E67 – Rawfood, 42Raw og DKBN

I dette afsnit af Plantetinget, snakker vi med Jesper Rydahl, CEO i restaurantkæden 42Raw.

I podcasten hører vi om Jespers baggrund i tech- og online-verdenen og om, hvordan en række oplevelser med sundhedsmæssige udfordringer, samt et spændende foredrag om rawfood, blev et markant vendepunkt for den ivrige iværksætter.

Vi får fortællingen om etableringen af restaurantkæden 42Raw, Danmarks første 100% rå restaurant. Og om, hvordan håbet om at gøre både rawfood og sund plantebaseret kost mainstream, for over 9 år siden, er gået, siden den første 42Raw restaurant blev etableret i Pilestræde, i indre København.

Vi dykker også ned i det online billedmedie og sidenhen sociale medie, DKBN, der fungerede som et omdrejningspunkt for en hel generation af unge, der gik i byen og festede – og som sidst måtte dreje nøglen om, grundet Facebooks indtog.

Vi får sidst også en analyse af de tendenser der foregår på de sociale medier, som udgør omdrejningspunktet for megen kommunikation i dag.

42Raw hjemmeside

42Raw Instagram

42Raw Facebook