E109 – Året der gik i DVF med Rune-Christoffer Dragsdahl

E109 – Året der gik i DVF med Rune-Christoffer Dragsdahl

I dette afsnit har Rune-Christoffer Dragsdahl gæstet podcasten!

Rune-Christoffer er antropolog og generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening.

I podcasten tager vi udgangspunkt i Dansk Vegetarisk Forenings Årsrapport 2020 og hører om foreningens arbejde på en lang række områder, bl.a. politik, erhverv, landbrug, sundhed, fødevareproduktion, detailhandel og meget mere.

Vi snakker også om en retssag, der skal sikre grønne måltider i de offentlige køkkener, netværk for fremtidens planteproteiner i Danmark, visionsrapporter, oplæg for landbrugsskoler, nye kostråd, veganske spædbørn, risici for pandemier, inspirationskataloger og meget mere.

Bliv medlem af Dansk Vegetarisk Forening

DVF online

DVF på Facebook

DVF på Instagram