E88 – Plantedrikke og Grønt Iværksætteri med DRYK

E88 – Plantedrikke og Grønt Iværksætteri med DRYK

I dagens afsnit af podcasten er jeg draget til Stevns, for at tage en snak med Christian Christensen, direktør i plantedrik-virksomheden House of Dryk.

Sammen med et dedikeret hold har Christian og hans team arbejdet på et projekt som vil launche en ny række plantedrikke af høj kvalitet på det danske og internationale marked. Produktet hedder DRYK og er en række havre-, ærte-, boghvede-, hampe- og quinoadrikke, som skal fungere som nye spændende danske, lokale drikkevarer, der kan udfordre de traditionelle mælkeprodukter.

I podcasten får vi historien om Christians baggrund og om, hvorfor han kastede sig over markedet for plantedrikke. Derudover hører vi også om de processer og udfordringer ham og hans team har haft undervejs, samt om den snarlige frigivelse af produkterne til december.

Vi hører også om, hvad der fik Christian til at skifte spor fra et fedt karrierejob med god pension og lækker firmabil, for at hellige sig en grønnere mission. Vi hører også om produktionen af plantedrikke, kvalitet, miljø, økologi, markedets fremtid, ambitionerne i Danmark og udland – og sidst smager vi på de nye produkter.

Skriv dig op til DRYKs åbningstilbud og støt samtidig Plantetinget

DRYK online

DRYK på Linkedin

DRYK på Facebook