E79 – Et Grønnere Folkemøde

E79 – Et Grønnere Folkemøde

I dette afsnit af Plantetinget, bringes en række optagelser fra Folkemødet på Bornholm, der foregik fra d.13 til d.16 Juni. I podcasten vil du kunne høre både korte og længere interviews, samt optagelser fra debatter.

Vi hører bl.a. om Det Plantebaserede Telt på Folkemødet, om fremtidens landbrug, om vegansk mad, om partipolitik, plantebaseret iværksætteri, by-landbrug, aktivisme og slutter af med lidt musik.

Tak til de medvirkende i programmet, i rækkefølge efter optræden:

Rikke Hornbæk Mikuta, kommunikationschef i Dansk Vegetarisk Forening, Mickey Gjerris, teolog og lektor i bioetik ved KU, Frank Erichsen, tv-bonderøv, Per Kølster, formand i Økologisk Landsforening, Carl Valentin, MF for SF, Katrine Fjelding-Larsen, Plants By Fjelding, Henrik Vindfeldt, medstifter af Veganerpartiet, Lars-Arne Christensen, folketingskandidat og businessangel, Henrik Lund, direktør i Naturli’, Christian Christensen, CEO i House of Mölk, Lasse Antoni Carlsen, landmand hos Bygaard, Mia Sommer, kogebogsforfatter, João Løbo, dyrerettigheds-aktivist, Asger B, musiker og kunstner.