E73 – Stamcellekød, ProVeg og Plantebaseret Markedsudvikling

I dagens af Plantetinget har vi besøg af David Pedersen, fra Kødfri Mandag og ProVeg. David er filosof, økonom, udenlandsdansker og ekspert i fremtidens bæredygtige proteinkilder.

Med base i Berlin, arbejder David for den store internationale vegetariske organisation ProVeg, der blandt andet arbejder for at reducere vores drivhusgasudslip med 50% til 2040.

I podcasten får vi en introduktion til, hvilke typer fødevaretendenser vi vil se i fremtiden, samt hvilken vej udviklingen går rent internationalt. For David har om nogen fingeren på pulsen, hvad angår stamcellekød – altså laboratorie-dyrket kød, samt andre proteinholdige køderstatninger, som for tiden får hæftige investeringer.

Vi får både analyser af nye fødevareteknologier, det politiske landskab, mulighederne på det veganske marked, samt indsigter i både tyske og internationale tendenser.

https://proveg.com/

http://www.xn--kdfrimandag-ggb.dk/