E72 – Alger og Bæredygtige Proteiner

I dagens afsnit af Plantetinget, har Søren Hedegaard fra Biotrino lagt turen forbi!

Biotrino er en fødevarevirksomhed fra Nordsjælland, der producerer spiselige alger. Direktøren Søren mener, at vores fødevareindustri er for gammeldags, og har visioner om at revolutionere vores fødevareindustri. Derfor har han etableret en algeproduktion i et gammelt øl-bryggeri i Hørsholm, hvor han som en af de eneste i verden producerer blond chlorella.

Med sit høje proteinindhold og enormt ressourceeffektive produktion, vil Søren udfordre vores gængse måde både at anskue, producere og forbruge fødevarer på. Derudover er algerne en utrolig bæredygtig proteinkilde, der kan bruges på mange måder og i flere forskellige sammenhænge.

Derudover snakker vi også svineproduktion, soja, grøn chlorella, vegansk mad og spiser kager!

Biotrino online

Biotrino på Facebook

Biotrino på Instagram