E71 – Plantebaseret Marathonløb og Instagram

I dagens afsnit, har Plantetinget besøg af Pernille Krogh.

Pernille er Instagram-influencer, idræt og sundheds-studerende, samt plantebaseret ultra-marathonløber, med over 142 marathonløb på sit løbe-cv.

I podcasten får vi fortællingen om Pernilles vej ind i løbetræning og senere om hvordan skiftet til en primært plantebaseret kost, betød en voldsom forbedring af både hendes sportslige præstationer og velbefindende.

Vi får os en god snak om motivation, træning og ultraløb, samt diskuterer hvordan mindset og målsætning er en del af disse. Pernille fortæller også om sin kost og om hvilke fødevarer hun mener fungerer godt, for en ultra-marathonløber som hende. Derudover hører vi også om hendes studieliv og om hendes kommende speciale, i effekten af træning på type-2 diabetes.

Til sidst runder vi livet som Instagram-influencer, hvor vi får tips om, hvordan man både skaber godt content og vækster en profil, med mad og træning. Vi hører også om hvordan man balancerer sociale medier, skærmtid, privatliv og godt content, i en travl hverdag. Og hvordan finder man den gyldne mellemvej, mellem ærlighed, filtre og spørgelystne følgere? Det får vi os også en diskussion omkring.

Pernille på Instagram