E63 – Vegansk Luksus

Plantetinget har i dagens afsnit, fået besøg af kokken Morten Bang Olsen.

Morten er kok med stort K, har en baggrund fra køkkener med michelin-stjerner og arbejder til daglig med madlavning i en luksuskantine. Efter at have opdaget, hvor stor en påvirkning kødforbrug har på planteten og os selv, besluttede Morten at sætte grøntsager i fokus.

Efter at have skiftet det hæsblæsende liv i michelin-køkkenerne ud med en lidt roligere kantine, opstod idéen og overskuddet til at lave en særlig vegansk kogebog, med fokus på gourmet og luksus.

I podcasten hører vi om Mortens arbejdsliv, arbejdsproces med bogen, samt de avancerede madlavningsteknikker og retter, der er en del af værket. Vi får nørdet en hel del med forskellige tekniske finurligheder i det veganske gourmetkøkken og hører til sidst også om planerne for fremtiden.

Find vegansk luksus på Saxo: https://www.saxo.com/dk/vegansk-luksus_morten-bang-olsen_hardback_9788793590601

Morten på Instagram: https://www.instagram.com/mortenherrguth/