E57 – Earthlete Power House Special

Et nyt plantebaseret livsstils- og performancehus er åbnet på Ryesgade 5, på Nørrebro. Vi har inviteret initiativtager Casper Bilton forbi Plantetinget, til en snak om de nye faciliteter.

For plantebaseret kost er kommet for at blive. Det er ikke kun for de sære snegle, men for alle – derfor har Earthlete Power House samlet viden, bevægelse, livsstil og produkter under ét tag i hjertet af Nørrebro, så alle kan komme forbi og blive inspirerede.

I løbet af vores snak på en time, diskuterer vi en masse forskellige emner – vi kommer bl.a. ind på forskellene imellem at manifestere noget i den fysiske virkelighed, overfor at lave noget online. Vi kommer ind på, hvorfor tiden er moden til et sådan initiativ, samt hvilke ambitioner og håb, det nye hus skal kunne indfri.

Derudover snakker vi om rejsen ind i plantebaseret kost for både nye og garvede, hvordan onlinekultur er blevet præget af Facebooks retningslinier, samt mange sportsgrenes konservative tilgang til sportsernæring. Vi fortæller også om en række kommende events, produkter, tilbud og muligheder.

Earthlete online

Earthlete på Facebook

Earthlete på Instagram