E53 – Alternativ Sundhed, Faste og Vild Mad

I dag har vi besøg af Dennis ‘Kiers’ Kjærsgaard.

I slutningen af 20’erne gennemgik Dennis en svær depression og havde samtidig, med hans egne ord, et konkursbo til en krop.

En dag fik han nok og kastede sig ud i et eksperiment, hvor han udelukkende spiste raw-food i 30 dage. Oplevelsen ændrede hans liv og siden, har han dokumenteret sin rejse mod sundhed og sandhed på sin Youtube-kanal, Ren Solskin.

På kanalen filosoferer han over eksistensen, samfundet og verden og udfordrer de gængse sundhedsbegreber. Derudover videodokumenterer Kiers flere oplevelser med forskellige typer faste, samt giver et indblik i, hvordan man kan leve af den vilde Danske natur.

Vi får os en lang snak om transformationer, alternativ sundhed, sandhed, kærlighed, spiritualitet, sygdom, faste, vild mad, veganisme og alt derimellem.

Find Kiers her:

Ren Solskin på Youtube

Ren Solskin på Facebook