E51 – Danmarks Velgørende Teleselskab

Vi har inviteret Mark Rasmussen fra Greenspeak forbi til en snak!

Mark er, sammen med 2 partnere, en del af teleselskabet Greenspeak, der giver alt overskuddet til velgørenhed. For ifølge Greenspeak, skal man kunne snakke i telefon med god karma – og derfor får abonnenterne også lov at tage del i, hvordan de velgørende beløb skal fordeles.

I løbet af en time hører vi om Marks baggrund og hvordan virksomheden startede op. Derudover snakker vi om deleøkonomi, ejerskab, kapitalisme og fortsætter videre ind i en dybdegående analyse af informationsteknologiens effekt på menneskeheden og kunstig intelligens.

Derudover kommer vi også omkring fritgående høns, retorik, plantemadens eksplosion og meget mere.

Greenspeaks hjemmeside

Greenspeak på Facebook

Greenspeak på Instagram