E50 – Naturli’ og fremtidens fødevarer med Henrik Lund

I dette afsnit af Plantetinget, har vi fået besøg af CEO i Naturli’, Henrik Lund.

I podcasten fortæller Henrik om, hvordan Naturli’ som innovativ fødevarevirksomhed, er ved at sætte en ny dagsorden i de danske supermarkeder og i dansk madkultur. Vi kommer også omkring, hvordan virksomheden har taget kampen op, med de store kød- og mælkeproducenter.

Vi hører lidt om virksomhedens rejse siden Henrik kom med ombord, og om hvordan flere og flere nye produkter langsomt har vundet indpas i flere danskeres indkøbskurv og madlavning. Derudover snakker vi lidt om en fejlslået koldskål, affald, fødevareemballage, miljø, skolemælksordninger og en grønnere fremtid.

Find Naturli online

Naturli på Facebook

Naturli på Instagram

Henrik Lunds Instagram